Frivillig på Eventure Care

 • Frivillige Eventure
  Konceptet

  Eventure Care er en børnehave for de mindste børn fra nabolandsbyen Mbete. I Eventure Care vil børn i alderen 5-7 år hver dag lære om personlig hygiejne og selv deltage i eksempelvis tøjvask. I børnehaven serveres sund og nærende kost, og i løbet af dagen motiveres og inspireres de små af danske frivillige gennem leg, læsning, sport og spil.

  Som frivillig på Eventure Care indgår du i den daglige gang i børnehaven. Din hverdag bliver alsidig med både nogle praktiske opgaver og en masse leg og læring med børnene, og du vil med garanti knytte nogle helt særlige relationer til de lokale børn.

 • Frivillige Eventure
  Dine muligheder

  Eventure Care åbnede i september 2016, og siden da har været muligt at indgå i den daglige gang i børnehaven. Her vil du arbejde tæt sammen med andre danske frivillige og med de to tidligere elever fra vores efterskole, som nu er tilknyttet projektet i faste stillinger.

  Som frivillig på Eventure Care indgår du også  i vores mobile skole-setup Living Library.

 • Frivillige Eventure
  Tidsperiode

  Projekt Zambia er et sammenhængende projekt, og derfor følger børnehavens åbningstider efterskolens, og som frivillige skal du altså tilrettelægge dit ophold, så det passer med minimum to 3-ugers moduler.

  Ankomstdagene er følgende: 1. februar, 1. marts, 29. marts, 24. maj, 30.juni, 26. juli, 23. august, 20. september og 18. oktober.

  Du kan se en oversigt over skoleåret her.