Bliv frivillig

 • “Jeg VED, at jeg har gjort en forskel for disse elever, og ingen penge i verden kan måle sig med den følelse, jeg nu sidder tilbage med.” Anja, København
 • Frivillige Eventure
  Frivillig med Eventure

  Vil du gerne være frivillig på projekt Zambia, er det vigtigt du får planlagt din rejse ordentligt.

  Vi har ankomstdatoer hver 4. uger med start fra 1. februar.

  Se datoerne her

  Du skal være frivillig i mindst 8 uger – med mindre du kan tænke dig at være frivillig i sommerferien, hvor vi åbner for et 4 ugers modul med start d.30. juni.

  Du skal være på projektet på ankomstdatoen, så du skal regne med at rejse fra Danmark 2 dage inden.

  For meget få omkostninger (se mere under priser) kan du som frivillig med Eventure få et ophold med uforglemmelige oplevelser, personlig udvikling og udfordringer i unikke omgivelser i det nordlige Zambia. Som frivillig får du indflydelse og ansvar – og du indgår i et team af lokale og frivillige, der sammen skal få hverdagen til at hænge sammen på en indholdsrig og udviklende måde. Læs mere om projektets forskellige muligheder under fanerne ovenfor.

 • Frivillige Eventure
  Sådan bor du

  Med den smukke Lake Tanganyika som nærmeste nabo er forholdene på Eventure-plottet med garanti anderledes, end du er vant til. Brusebadet er skiftet ud med den krystalklare sø, hvor fisk i alle farver står klar til at hilse dig godmorgen. Alle måltider indtages med udsigt over det blå vand, og eftermiddage og weekender kan bruges på beach volley-banen, i jungle gym eller på multiarenaen. Ellers kan man læse en bog i hængekøjerne, sole på plateauet eller spille et spil i fællesbygningen. Du kommer til at bo tæt sammen med de øvrige frivillige, og I vil hurtigt lære hinanden at kende i disse nye, skønne naturomgivelser.

 • Frivillige Eventure
  Oplev Zambia

  Ønsker du at opleve endnu mere, mens du er af sted, rummer Zambia rig mulighed for dette: Victoria Falls i syd er et af de mest spektakulære i verden; Livingstone er et adventure-mekka med bungee jump, lion walks og verdensklasse rafting i den mægtige Zambezi-flod; nationalparkerne rummer The Big Five og mere til. Zambia er et sikkert sted at rejse med en meget lav kriminalitetsrate og utroligt venlige og imødekommende mennesker alle steder, man kommer frem. Vi kan rådgive dig om Zambias muligheder – både inden du tager af sted og på stedet.

 • Frivillige Eventure
  Skab dit eget ophold

  Som frivillig på Northern Star Academy, Living Library eller Eventure Care indgår du i en opsætning, hvor rammer og indhold som udgangspunkt er beskrevet af Eventure. Du har dog også mulighed for i højere grad selv at danne rammerne om dit ophold. Denne model kræver mere selvstændighed og stiller på den måde også højere krav til dig som frivillig. Men har du eksempelvis stærke kommunikationsevner, kan du tage billeder og lave film, eller er du uddannet håndværker, så skriv dine tanker og idéer ned, og send din ansøgning til os.

 • Frivillige Eventure
  Facilitator

  Er du god til at facilitere, koordinere og have mange bolde i luften? Kan du lide at have ansvar og tage beslutninger? Med 20-30 elever, 40 børnehavebørn, 10-20 frivillige og 15 ansatte lokale er der rigeligt at se til på plottet. For at hverdagen kan fungere, er der brug for nogen, som kan samle trådene og inspirere deres omgivelser. Så hvis du/I trænger til nye udfordringer og har lyst til at udleve den zambianske drøm i en længere periode, er I måske vores kommende facilitatorere.

 • Frivillige Eventure
  Torben, Line, Mette, Louise og Mette

  I efteråret 2017 er vi solidt polstret på ledelsen i Zambia: Torben og Line beskriver og dokumenterer sammen resultater og mål for Eventure Care. Mette Kaae er journalist og tager sig af fotos og skriblerier fra Zambia. Mette Neergård er ansvarlig for administration og drift. Og endelig fuldendes lederteamet af Louise, som heldigvis har valgt at forlænge sit ophold i Zambia med endnu et halvt år (selvom hun ikke er med på billedet).

 • Frivillige Eventure
  Matilde, Louise og Rasmus

  Vores koordinatoransvarlige i første halvdel af 2017 var Matilde, Louise og Rasmus, som i fællesskab varetog de vigtige opgaver med koordinering af frivillige, udvikling af projektet og alle de andre ting, der får hjulene til at køre hver eneste dag. Matilde var ved at skrive speciale og havde sit fokus på Eventure Care og udviklingen af børnehavekonceptet. Louise er uddannet speditør og var vores administrative blæksprutte. Sammen med Rasmus styrede hun også efterskolen. Rasmus er uddannet lærer og havde foruden skolen stort fokus på relationerne på stedet samt Living Library.

 • Frivillige Eventure
  Pia og Peter

  Vores koordinatoransvarlige i 2016 var Pia og Peter. De rejste til Zambia sammen med deres døtre Andrea (8) og Karla (5). Pia og Peter har begge cirka 10 års erfaring som folkeskolelærere i Danmark, og de har tidligere undervist på en skole i Kenya. Deres primære opgaver var at koordinere de frivilliges arbejde samt at udvikle på skolens undervisning.

 • Frivillige Eventure
  Lars og Vickie

  Vores koordinatoransvarlige fra 2014-2016 var Lars og Vickie. De mødte hinanden, da de første gang besøgte plottet som frivillige tilbage i 2011. Siden er de begge vendt tilbage flere gange, og i 2014 besluttede de sig altså for at tage udfordringen op og drive Eventure-plottet de efterfølgende år. Lars med ansvaret for alt det praktiske arbejde på plottet samt for de lokale arbejdere. Vickie med fokus på det praktiske omkring skolen og koordinering af de frivilliges arbejde.

 • Frivillige Eventure
  Glenn og Julie

  Glenn og Julie har grundlagt og opbygget Projekt Zambia og er med dig fra start til slut. De opholder sig delvist i Danmark og delvist i Zambia, hvorfra de vil koordinere dit ophold, forberede dig før din afrejse og tilpasse dit ophold efter aftale med dig.

 • Frivillige Eventure
  Melissa Otte

  25 år
  Socialrådgiverstuderende

  “Jeg har nu været i Zambia to gange. Først var projektet mit hjem i halvandet år i 2013-2014, og senest var jeg underviser i 2 måneder i vinteren 2015. Sidste år fik det første hold elever hver især en plads i mit hjerte, og jeg troede faktisk ikke, der var plads til flere. Men der blev jeg overrasket! Også dette års elever har taget mig fuldstændig med storm: De er hver især unikke og helt specielle, og jeg har aldrig mødt nogen, der er så villige til at lære. Det udfordrer læreren og stiller krav, men eleverne formår samtidig at gøre hver time til en fest. Jeg vil altid se Projekt Zambia som mit andet hjem. Det har ændret mit liv på alle tænkelige måder, og jeg vil til hver en tid vende tilbage.”

 • Frivillige Eventure
  Thomas Weihrauch

  29 år
  Folkeskolelærer og trænerinstruktør i DBU

  “På NSA fungerede jeg som idrætslærer, og samtidig stod jeg for at skabe interesse for fodbold i nærområdet ved bl.a. at afvikle turneringer og give de lokale og eleverne mulighed for at spille organiseret fodbold. Efter 5 år som elitetræner handlede det konkret om at finde tilbage til det, fodbold handler om for mig – nemlig glæden ved spillet, sammenholdet og den umiddelbare begejstring. Det blev til fulde opfyldt i Zambia – sammen med en masse vanvittige fodboldoplevelser, som jeg ved ikke findes lige i Danmark.”

 • Frivillige Eventure
  Gitte Abrahamsen

  25 år
  Idrætsstuderende

  “I foråret 2015 havde jeg fornøjelsen af at arbejde som frivillig idrætsunderviser i Eventure Village. For en idrætsnørd som mig var det fantastisk at arbejde med elever, som konstant hungrede efter teoretisk viden om kroppens anatomi og fysiologi, og som gang på gang formåede at overraske mig med deres naturlige bevægelsesglæde og legende tilgang i de praktiske timer. Personligt kunne jeg ikke forestille mig et bedre sted at udvikle mine kompetencer som idrætsunderviser, og jeg ville aldrig have været denne oplevelse foruden. Tilbage sidder jeg nu med den dybeste taknemmelighed og ved, at jeg en dag vender tilbage til Eventure Village – et sted hvor følelsen af at høre til og være til som person såvel som underviser fik en helt ny betydning.”

  Læs Gittes underholdende beretning om livet i Zambia her.

 • Frivillige Eventure
  Julie Fanny Joost

  22 år
  Lærerstuderende

  “I foråret 2016 rejste jeg til Eventure for at tage min praktik i forbindelse med lærerstudiet, og jeg har ikke en eneste gang fortrudt at have valgt praktik på Northern Star Academy. Her har været plads til personlig udvikling, samarbejde og venskaber på tværs af kulturer foruden et hav af mindeværdige stunder, der pakkes med ned i kufferten, når jeg forlader stedet om 4 dage.  Så jeg kan kun sige, at hvis du ønsker at få en oplevelse, hvor du bliver mødt af Afrikas smukke naturomgivelser, kommer tæt på lokalbefolkningen og deres traditioner og indgår i et fællesskab med eventyrlystne frivillige – så tag til Projekt Zambia!”

 • Frivillige Eventure
  Mia Jensen

  26 år
  Studerende, Katastrofe- og risikomanager

  “Jeg har haft det mest fantastiske praktikforløb, hvor jeg har undervist eleverne i førstehjælp og idræt. Derudover har jeg været med til at planlægge sidste nye projektskud på stammen – projekt ”Living Library”. Arbejdet med projektet har virkelig givet mig et autentisk indblik i Afrikas fantastiske kultur og traditioner, jeg har nydt komme til landsbyerne og møde nye fantastiske mennesker og lege med børnene. Det har for mig været det perfekte praktiksted, da jeg har haft frihed til at skrive min eksamen og samtidig haft mulighed for at undervise og deltage i debataftenener og andre aktiviteter med eleverne. Alt i alt har mit ophold været en vildt fed oplevelse, som jeg aldrig ville have været foruden!”

 • Frivillige Eventure
  Frederik Gautier Hansen

  19 år
  Student

  “Jeg kom til Eventure Village med skyhøje forventninger – og blev på ingen måde skuffet. Tværtimod har jeg fået fyldt rygsækken med så meget viden, så mange positive indtryk og ikke mindst så mange nye venskaber, at det nærmest ikke er til at holde styr på. Jeg har været med til opstarten af Eventure Care og til svømme- og musikundervisningen på Northern Star Academy, og selvom jeg tager afsted igen efter kun at have været her i 6 uger, bliver det stadig utrolig svært – især med de fantastisk børnehavebørn i tankerne.”
 • Frivillige Eventure
  Mads Lycke Borgstrup

  29 år
  Tømrer og kok

  “Af hjertet takker jeg alle, der har bidraget og bidrager til Projekt Zambia. Mit minde fra Eventure Village vil være en oase ved bredden af Lake Tanganyika med livsglade frivillige og zambiere, der på trods af store kulturforskelle mødes og skaber et unikt fællesskab. Samlet omkring spændende byggeprojekter, vilde madoplevelser, friluftsliv, interessante undervisningstimer, sport og øjenåbnende debataftener. Jeg siger endnu engang tak! – og forhåbentligt på gensyn.”

 • "Jeg vil altid se Projekt Zambia som mit andet hjem. Det har ændret mit liv på alle tænkelige måder, og jeg vil til hver en tid vende tilbage." Melissa, Aarhus
 • Frivillige Eventure
  Mikkel og Maria

  25 og 27 år
  Lærere

  “Vi blev uddannet som lærere i sommeren 2015, og 1. september ankom vi til Projekt Zambia. Siden har projektet været en del af os, og vi har været en del af det. I arbejdet med eleverne har vi oplevet, at vores interesser og kompetencer er blevet taget åbent imod, og samtidig er nye sider blevet udfordret og udviklet. Eventure Village sprudler af idealer, ideer og drømme, og som par har det været givende og inspirerende sammen at være en del af et projekt med mange forskellige frivillige med mangfoldige perspektiver. Den 6. februar 2016 tog vi hjem med gå-på-mod og taknemmelighed over at være en del af Projekt Zambia – et projekt, der giver mening både personligt og i det store perspektiv.”

 • Frivillige Eventure
  Marlene Hansen

  27 år
  Kandidatstuderende

  “Jeg har været en del af projektet i 7 uger. Jeg har været her som et led i min kandidatuddannelse i Læring og Forandringsprocesser. Jeg kom herned med en stor portion nysgerrighed og en iver for at lære en masse. Jeg har oplevet fantastisk natur, et helt unikt fællesskab med de andre frivillige, venskaber med arbejderne, og så har jeg oplevet de mest inspirerende elever. De har alle blæst mig omkuld med deres afrikanske rytmer, smukke sangstemmer, store smil, stærke sind og deres varme hjerter. Jeg rejser herfra med et hjerte fyldt af oplevelser og en masse kærlighed til stedet og ikke mindst til alle menneskerne omkring Projekt Zambia.”

 • Frivillige Eventure
  Nicklas Vinther

  24 år
  Studerende, Katastrofe- og risikomanager

  “Min tid hos Eventure har været en unik og lærerig oplevelse hele vejen igennem. Ikke kun på grund af de smukke omgivelser plottet er placeret i, men særligt på grund af eleverne på Northern Star Academy. Den energi og livsglæde, samtlige elever udstråler dag ud og dag ind på trods af de omstændigheder, deres liv har budt dem, har været en gave at være vidne til. Der er en varme og en humor undervisere og elever imellem, der gør det til en fryd at stå op om morgenen og komme i gang med dagens program, hver dag!”

 • Frivillige Eventure
  Samantha Dahl Stryker

  28 år
  Sygeplejerske

  “Jeg rejste til Eventure Village i juni 2015. Det har været fantastisk at undervise dette års elever, der med smil på læberne, sjove historier og mange rigtig gode spørgsmål har gjort hver dag til noget helt specielt. Det er ikke kun store kryb, der har måtte lade livet, også myter om sundhed og sygdom er blevet begravet i takt med, at viden om kroppens anatomi og fysiologi, ernæring, seksualundervisning, hygiejne og tropiske sygdomme er blevet delt. Det har i den grad været en helt unik oplevelse, der krydret med vandretur til Eventure Falls, rapelling, kajaktur, bålhygge og fodboldturnering ikke kunne blive bedre. Jeg er virkelig taknemmelig for, at have mødt så mange dejlige mennesker og være en del af dette fantastiske projekt.”

 • Frivillige Eventure
  Kirsten Bak

  71 år

  Pensioneret lærer

  “Eventure er…

  At se solen stå op, rødviolet som intet foto kan fange; at gå til morgensamling og lære zambianske sange; at soppe langs stranden med det rustrøde sand; at se eleverne udfolde sig med farver og fantasi og opdage personligheden for hver enkelt elev; at blive hilst ”Good Morning – how are you”; at spise hjemmebagt brød med peanutbutter og tomater; at slagte og partere en gris; at hente friske grøntsager i haven; at blive kaldt ”Grandmamma” af drengene; at se en enkelt abe og ingen skorpioner; at gå hjem til ”Stone” og lytte til frøernes kvækken og bølgernes brusen; at være til – i nu’et!”

 • Frivillige Eventure
  Tamin Sparks

  9 years old
  School boy

  “When mom told me we were going to volunteer at Northern Star Academy, I didn’t think it would be so amazing. Just up from the camp there are 2 waterfalls, which I went to. It took us 3 hours to get up to the campsite. My favorite part at the waterfalls was that me, my mom, my dad, my brother, and all of the volunteers went repelling 65 meters down a cliff! Another thing that I really enjoyed was that on Wednesdays and Fridays the students usually sang. I also really liked to kayak to the boats and jump off of the boats. For me, being at Eventure was an experience of a life time!”

 • Frivillige Eventure
  Thomas H. Bach

  21 år
  Ingeniørstuderende

  “Jeg oplevede 6 fantastiske uger i Eventure Village, hvor jeg mødte og besejretde utallige udfordringer i en hverdag fyldt med store oplevelse – et decideret eventyr! Eventure har givet mig en sjælden mulighed for at skabe og konstruere, og evnen til at problemløse og improvisere er blevet sat på hård prøve. Det har blandt andet resulteret i, at man ved fyraften kunne tørre sveden af panden og betragte den nye bådhavn, den nye tømmerflåde eller elevernes nye ”Key Hole Garden” for nu bare at nævne nogle få projekter. Alt i alt har Eventure givet mig mulighed for personlig udfoldelse, en realisering og styrkelse af mine kompetencer, og så har jeg fået lov til at prøve kræfter med mere, end jeg havde turdet håbe på.”

 • Frivillige Eventure
  Niklas Strandbæk

  20 år
  Serviceøkonomistuderende

  “Jeg valgte i marts 2015 at drage til Eventure Project Zambia, hvor “Det grønne modul” stod for døren. Jeg har siden da været underviser i både sport og bæredygtigt landbrug, og det har virkelig givet mig en kæmpe én på opleveren med nye og spændende udfordringer hver eneste dag. På grund af elevernes entusiasme, gode energi og passion for at lære har det været en kæmpe succesoplevelse! Jeg har helt sikkert lært disse fantastiske elever mange ting, men de har også givet mig mange gode udfordringer og gjort mig mange oplevelser rigere. Det har alt i alt været noget af det mest oplevelsesrige og inspirerende, jeg har deltaget i, og jeg kan med garanti sige: Jeg kommer igen!”

 • Frivillige Eventure
  Cecilie Arndt Pietraszek

  25 år
  Studerende, Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen

  “Mine blot fem uger hos Eventure er svære at beskrive med ord. De mange minder, billeder på nethinden og dejlige mennesker taler for sig selv. Jeg er meget, meget taknemmelig over mit ophold og kan bruge mine erfaringer til så meget – både personligt og studiemæssigt. Eventure har givet mig uvurderlige oplevelser og udvikling.”

  Læs mere om Cecilies oplevelser i hendes dagbog her.

 • Frivillige Eventure
  Mary Sparks

  44 years old
  School counsellor

  “From Canada to Zambia, volunteering at Eventure village has been an experience that both myself and my family will never forget. As we arrived, we were taken back by the beauty of this place but it is the beauty of the people that will stay with me. The Zambian students are a joy to teach. For them, this school is an opportunity to restart their education. And they want to be here! They bring curiosity and enthusiasm not only to their learning but to all activities. My two boys have loved getting to know the students and being part of a truly kind and dedicated group of volunteers. For children, as well as adults this a beautiful place to stay, a wonderful opportunity to meet amazing people and contribute to a unique and meaningful project!”

 • Frivillige Eventure
  Kian Sparks

  12 years old
  Pupil

  “I thought that volunteering at a school in Zambia would be boring, but I was very wrong. As the boat touched the sand, what met my eyes amazed me. There were mango trees lining the beach, and under one there were kayaks. Walking past the mango trees, there was a huge soccer field. The main building is always a cheerful place, and it’s where we eat, play games and work. Although the buildings are amazing, the people are more so. All the volunteers encourage the students and the workers are always laughing. It’s not the camp that I will remember – it’s the people.”

 • Frivillige Eventure
  David Riiskjær

  21 år
  Værnepligtig ved Beredskabsstyrelsen

  “Lærerigt, udfordrende og helt igennem fantastisk. Det er de tre ord, jeg vil beskrive mit ophold på Projekt Zambia med. Da jeg steg på flyet i Kastrup, havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om, hvor stor en oplevelse der ventede mig. Der ventede mig blandt andet en flok smilende og energiske elever, og en hverdag hvor ikke to dage lignede hinanden. Mit fokusområde var sport, hvor jeg blandt andet har kørt et 3 ugers fodboldforløb, som endte ud i en turnering med de omkringliggende landsbyer. Gode idéer og initiativer bliver taget imod med kyshånd. At drage til Zambia og undervise på Northern Star Academy har uden tvivl været en af mine bedste beslutninger, som har bragt en utrolig gensidig læring med sig.”

 • Frivillige Eventure
  Mathias Gravesen

  28 år
  Fysioterapeutstuderende

  “Mit ophold i campen har været den bedste beslutning i mit liv. Uden tvivl. Jeg tog afsted som en dreng i december 2010, og efter godt 1½ år kom jeg tilbage til Danmark – som en mand. Jeg blev udfordret, jeg blev presset, jeg fik ansvar, jeg fik store oplevelser, og jeg mærkede følelsen af at gøre en forskel. Zambia er blevet mit andet hjem, og jeg har udviklet et meget nært forhold til campen og menneskene omkring. Jeg har fået venner for livet. Men ikke mindst – jeg ved, der findes en lille oase derude, en lille guldklump gemt dybt inde i Afrika, som jeg altid vil blive ved med at vende tilbage til.”

 • Frivillige Eventure
  Rebecca Jul Strømsted

  22 år

  Studerende, Katastrofe- og risikomanager

  “Jeg fik den store fornøjelse at tilbringe 7 uger af min internationale praktik i Eventure Village, hvilket er en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Som Katastrofe- og risikomanager studerende er indblikket i et ægte udviklingsprojekt, der værner om de enkelte elever, men også lokalsamfundet, en fantastisk oplevelse.  At undervise eleverne på skolen er en ren fornøjelse. Med deres hungren efter viden og ivrige spørgelyst, synes timerne altid for korte. Fra mit ophold i Eventure Village lærte jeg om de udfordringer, det kræver at køre et succesfuldt udviklingsprojekt, men det mest værdifulde er indblikket i en ny og anderledes kultur bestående af glade og imødekommende mennesker.”

 • Frivillige Eventure
  Anja Løvring

  32 år
  Sygeplejerske

  “At undervise eleverne på Northern Star Academy har været en fantastisk oplevelse. De er ubeskriveligt engagerede, høflige, taknemmelige og hjertevarme. Jeg VED, at jeg har gjort en forskel for disse elever, og ingen penge i verden kan måle sig med den følelse, jeg nu sidder tilbage med. Opholdet har også været en kæmpe uddannelse for mig. At møde en kultur så markant anderledes end ens egen kan give én en utrolig selvindsigt og læring. Deres gåpåmod og menneskesyn er misundelsesværdigt! Jeg håber, jeg får muligheden for at undervise hernede igen. Jeg tror vist, jeg er blevet en smule afhængig!”

 • "Det har alt i alt været noget af det mest oplevelsesrige og inspirerende, jeg har deltaget i, og jeg kan med garanti sige: Jeg kommer igen!" Niklas, Aalborg
 • Frivillige Eventure
  Nikolaj Schlüter

  20 år
  Statskundskabsstuderende

  “Jeg rejste til Zambia i januar 2014 og var en del af Teach ’N Explore-programmet. Efterfølgende blev jeg frivillig og underviste eleverne i sport på skolen. Dagene var proppet med fantastiske oplevelser i den uberørte natur, udfordringer i undervisningen af eleverne og sidst, men ikke mindst, fester og hyggelige stunder med de fantastiske mennesker på plottet. Ord kan ikke beskrive alt det, som jeg har lært og oplevet dernede – men én ting er sikkert: Det har været de fire mest spændende, udfordrende og dannende måneder i mit liv!”

 • Frivillige Eventure
  Kirsten Stenbæk Jakobsen

  67 år
  Pensionist

  “Hvad i alverden fik mig til som 64-årig at rejse alene til Zambia og arbejde som frivillig? Det var drømmen om at gøre en forskel og selv få en oplevelse for livet. Jeg har nu 3 gange på 3 år rejst til campen og arbejdet som frivillig. Jeg har set og oplevet en masse i Zambia, men det største er at komme så tæt på de indfødte, som har accepteret mig fuldt ud. De kalder mig både mor og bedstemor og sender mig nu de dejligste breve og korte videoer. Jeg skal af sted igen! Denne gang for at tage del i undervisningen. Jeg er klar til at pakke rygsækken med det samme. I Zambia har mit liv fået et større indhold.”

 • Frivillige Eventure
  Marie Olesen

  32 år
  Brand Design studerende

  “Jeg arbejdede som frivillig i campen i Zambia i 4 måneder fra januar til april 2012 (og igen i 5 måneder i vinteren 2015/16, red.). Det er 4 måneder, som jeg aldrig vil glemme, og en tid, som indeholdt utallige uforglemmelige oplevelser, erfaringer samt herlige venskaber. Jeg nød at være i den smukke natur, bade i søen, den enorme stjernehimmel, dyrene samt altid at have venner og mennesker omkring mig. Det var også fedt at lære om de lokales kultur og samtidig få sat sit eget liv i et helt nyt perspektiv. Summa summarum var det for mig en helt fantastisk tid.”

 • Frivillige Eventure
  Karen Reiter

  28 år
  Medicinstuderende

  “Jeg var i Zambia med Teach ‘N Explore i februar-marts 2014. Det er en af de største oplevelser i mit liv! Jeg fik virkelig rykket grænser – på en tryg måde – fik nye venner og en helt ny “familie” af både danskere og lokale. Naturen i Zambia er uberørt og smuk, kulturen fremmed og spændende – og man kommer helt tæt på det hele.”