Priser

Priser

Som frivillig med Eventure betaler du et engangsbeløb på 3.200 kroner. Dette beløb dækker foreningens administrations- og kommunikationsposter i Danmark. Det er blandt andet med til sikre, at vi kan tilbyde dig et godt forløb med individuel vejledning og personlig kontakt hele vejen igennem.

 

Derudover afdækkes de direkte omkostninger ved opholdet i Zambia gennem en fast ugebetaling på 800 kroner. Denne pris inkluderer tre tilberedte måltider om dagen, rengøring, bådtransport på de faste ankomstdage, strøm, logi osv. Betalingen dækker desuden løn til vores lokale ansatte, som tilbereder din mad i køkkenet, eller sejler dig frem og tilbage i båden. Efter 8 ugers ophold sættes ugebetalingen ned til 500 kroner. Der betales for hver påbegyndt uge fra ankomstdagen, hvor to overnatninger eller flere betragtes som en ny uge.

 

Engangsbeløb: 3.200 kr.
Ugebetaling uge 1-8: 800 kr.
Ugebetaling uge 8-99: 500 kr.

 

Medlemskab

For at blive frivillig med Eventure skal du tegne et medlemskab i foreningen! Medlemskaber fås helt ned til 15 kroner om måneden – se mere på eventure.dk/stot-eventure. Bekræftelse fra PayPal vil være obligatorisk, inden vi kan sende dig af sted.

 

Betaling

Alle beløb kan betales til foreningen via PayPal eller netbank. Engangsbeløbet samt ugebetaling for op til de første 8 uger betales inden afrejse. Eventuel ugebetaling efter uge 8 sættes op som fast ugentlig overførsel. Dette gøres fra Zambia.

 

Fast ankomstdato er hver mandag inden modulstart. Når du har købt din flybillet, skal du sende en kopi til cecilie [@] eventure [.] dk. Flybilletten fungerer som dit endelige tilsagn om, at du gerne vil rejse til Zambia, og når vi modtager den, sætter vi gang i hjulene på stedet: Vi sørger for, at der står en seng klar til dig, at båden kommer og henter dig osv. Samtidig får du tilsendt en opkrævning på den første betaling.

 

Du skal altså ikke betale noget, før du modtager en opkrævning fra os!

 

Priseksempler

Eksempel 1
Du skal være i Zambia i 8 uger og 1 dag. Dit regnestykke ser således ud:

 

Engangsbeløb + 8 x fuld ugebetaling = din pris
3.200 kr. + 8 x 800 kr. = 9.600 kr.

 

Eksempel 2

Du skal være i Zambia i 11 uger og 5 dage. Dit regnestykke ser således ud:

 

Engangsbeløb +8 x fuld ugebetaling + 4 x reduceret ugebetaling = din pris
3.200 kr. + 8 x 800 kr. + 4 x 500 kr. = 11.600 kr.
OBS: Inden afrejse betales kun 9.600 kr. Resterende ugebetaling sættes op i Zambia.

 

 

Oplysninger

Foreningens konto i Sydbank
Reg.: 7120
Konto: 1154821