Priser

Priser

Din deltagelse på projekt Zambia skal minimum vare 8 uger (2 moduler).

 

8 ugers deltagelse på projektet koster 12.800 kr.

 

Denne pris inkluderer tre tilberedte måltider om dagen, rengøring, bådtransport på de faste ankomstdage, strøm, logi osv. Betalingen dækker desuden løn til vores lokale ansatte, som tilbereder din mad i køkkenet, eller sejler dig frem og tilbage i båden og alt det administrative arbejde, der bliver gjort i Danmark inden og under dit ophold.

 

Ønsker du at forlænge dit ophold, er prisen pr. ekstra modul 3800 kr (950 kr. uge i 4 uger).

 

Du skal være opmærksom på at det i Zambia er nødvendigt med et visum, hvis du skal arbejde frivilligt. Et 3 måneders visum koster 4500 kroner. Vi hjælper dig med ansøgningen.

Medlemskab

For at blive frivillig med Eventure skal du tegne et medlemskab i foreningen! Medlemskaber fås helt ned til 15 kroner om måneden – se mere på eventure.dk/stot-eventure. Bekræftelse fra PayPal vil være obligatorisk, inden vi kan sende dig af sted.

 

Betaling

Alle beløb kan betales til foreningen via PayPal eller netbank. Engangsbeløbet betales inden afrejse og vælger du at forlænge dit ophold, vil du få tilsendt en opkrævning fra administrationen i Danamrk.

 

Fast ankomstdato er hver mandag inden modulstart. Når du har købt din flybillet, skal du sende en kopi til julie@eventure.dk. Flybilletten fungerer som dit endelige tilsagn om, at du gerne vil rejse til Zambia, og når vi modtager den, sætter vi gang i hjulene på stedet: Vi sørger for, at der står en seng klar til dig, at båden kommer og henter dig osv. Samtidig får du tilsendt en opkrævning på den første betaling.

Du skal altså ikke betale noget, før du modtager en opkrævning fra os!