Støt Eventure

 • Basis

  Eventure Medlemskab
  Eventure Medlemskab
  15 kr./måned
 • Økologisk Skolemad

  Eventure Medlemskab
  Eventure Medlemskab
  29 kr./måned
 • Undervisningsmateriale

  Eventure Medlemskab
  Eventure Medlemskab
  49 kr./måned
 • Sportsudstyr

  Eventure Medlemskab
  Eventure Medlemskab
  59 kr./måned

Hos Eventure kan vi målrette din støtte og på den måde sikre, at bidraget matcher din personlige interesse. Du kan læse mere om de fire støtteformer, hvis du klikker på billederne ovenfor.

 

Som forening er vi afhængige af bidrag som disse. Opnår vi målsætningen inden for økologisk skolemad, undervisningsmateriale og sportsudstyr, betyder det, at vores elever får en sund og varieret kost, at undervisningen bliver spændende og inspirerende, og at der er net i fodboldmålene og redningsveste til dem, der ikke kan svømme. Med andre ord: Din støtte er afgørende for kvaliteten af de tilbud, vi kan tilbyde eleverne på Northerne Star Academy.

 

For at opretholde vores status som almennyttig forening skal Eventure ifølge SKAT have 300 betalende medlemmer om året. Derfor går de første 100 kroner af din årlige støtte til et medlemskontingent i foreningen. Det resterende beløb går herefter ubeskåret til projektet inden for den valgte kategori. Ved basis disponerer forening frit over hele beløbet. Når du melder dig ind i foreningen, vil du modtage 2 nyhedsbreve årligt. Disse breve kan du frit afmelde, når du modtager første nyhedsbrev.