CSR-fællesskabet Danmark

Eventure har opbygget et stærkt og uundværligt netværk af partnere og sponsorer

Som NGO er Eventure i høj grad afhængig af gode sponsorer. CSR-fællesskabet er et fællesskab af virksomheder, som muliggør foreningens virke. Gennem faste månedlige bidrag dækker partnerne de løbende omkostninger ved at drive projekterne – blandt andet løn til vores lokale ansatte, mad til skolens elever og drift af vores egne landbrug.

Andre sponsorater sikrer udvidelser af projekterne gennem opførelse af nye tiltag, som alle tilfører værdi til de lokale såvel som til de frivillige på stedet.

Uanset om du bidrager med et enkeltstående sponsorat, eller om du er en del af csr-fællesskabet, tilbyder vi en utroligt kort distance mellem organisation og sponsor – imellem bidrag og resultat.

Hos Eventure garanterer vi overensstemmelse mellem ord og handling, og som sponsor vil det være tydeligt for dig, hvordan og hvornår dit bidrag bliver brugt. Vi dokumenterer alle projekter i tekst og billeder, som sponsoren frit kan bruge i egne markedsføringskampagner eller interne oplæg.

Hvis du støtter Eventure og Projekt Zambia er du med til at gøre en håndgribelig forskel i lokalområdet og sikres en synlig effekt og konkrete resultater.