Partnere på besøg

Gennem årene har flere af vores sponsorer besøgt projektet i Zambia. Det bringer os tættere på hinanden og skaber værdi både her og der

Partnere på besøg
Terje Løland, TIL Consult Aps

”Hvad skal man fremhæve mest, når man får mulighed for at besøge verdens bedste og mest spændende projekt? Den udvikling, som man kan se hver elev går igennem; hvilken styrke, de får i forløbet; den flotte natur omkring skolen; de spændende mennesker, man møder (både frivillige og lokale); alle de skønne børn, man møder undervejs; at man selv bliver mindet om de store og små ting i livet; den enorme indsats, der har skabt og driver stedet fremad; eller måske bare, at det for altid vil være et stærkt og varigt minde – og det kan kun gå for langsomt med at komme tilbage 🙂 Vi blev mødt af det hele, og rammerne og personer på skolen gjorde det hele til et spændende, trygt og vanvittigt inspirerende ophold.”

Partnere på besøg
Lasse Kjær, DuGlemmerDetAldrig

“Projekt Zambia er velgørenhed på den helt rigtige måde. Det er en enorm indsats og dedikation fra en dansk forening, Eventure, for at give de lokale unge evnerne og selvtilliden til selv at skabe udvikling i en af de fattigste dele af verden. Projekt Zambia har ramt os alle. Jeg tror, jeg taler på alles vegne, når jeg siger, at turen her er en af de større oplevelser i vores liv, og at vi, hvis det efterspørges, også fremover med glæde vil hjælpe projektet endnu længere frem.”

Partnere på besøg
Karina Kristensen, Novicell

“Når man ser den landsby, som de studerende er fra, og kan se, hvor langt de allerede er nået i dag, så er man ikke et sekund i tvivl om, hvor langt de kan nå via den støtte, de får på Northern Star Academy. Disse unge mennesker har en entusiasme, taknemmelighed og lærevillighed, som vil drive dem rigtig langt fremad. De vil kunne gøre en enorm forskel for lokalområdet, når de får den uddannelse, som Northern Star Academy og den efterfølgende High School giver dem. Eventures indsats er unik, og teamet bag er kompetente og fokuserede. Alles bidrag og indsats gør en direkte forskel, og jeg ser med stor glæde frem til at hjælpe igen en anden gang.”

Partnere på besøg
Carsten Nielsen, Altan.dk

“Det hele startede med, at vi i Altan.dk skulle ned for at lave en tribune til den nyanlagte fodboldbane og derefter spille åbningskampen på stadion. Det var med nationalmelodi og indmarch og en masse tilskuere – omkring 500-600 mennesker fra de nærliggende byer. Hele turen tog 10 dage: 3 dages rejse derned, 4 dages ophold samt 3 dages hjemrejse. Vi fik bygget tribunen til tiden og var derfor på tur i de nærliggende byer, hvor alle var utroligt venlige og imødekommende. Vi var oppe ved vandfaldet – en utroligt fed tur op gennem et meget kuperet terræn, som krævede sin mand. I det hele taget var det den bedste rejseoplevelse, jeg nogensinde har haft! Det har virkelig gjort et dybt indtryk på mig, og som en stor bonus skal min søn ned og være frivillig på stedet i 3 måneder til efteråret. Det bliver så STORT.”

Partnere på besøg
Morten Tanggaard, Novicell

“Nu hvor Zambia ekspeditionen er kommet lidt på afstand, og hverdagen er indtruffet, kan jeg stadig mærke den energi og glæde, man blev mødt med på skolen. Både elever og de frivillige var fyldt til renden med en vilje og taknemmelighed, som får en til at give slip og lade sig rive med. Jeg tror på, at projektet gør en forskel, og gennemskueligheden er kerneessensen i Eventures succes. Med den kæmpe oplevelse det var at besøge og arbejde på Northern Star Academy, har jeg fået smag på mere Zambia og mere Eventure, så det næste naturligt skridt for mig var at sponsorere en af de nuværende eleverne. Jeg tror bestemt ikke, det var mit sidste besøg på Northern Star Academy – spørgsmålet er bare, om min familie er med næste gang.”