Altan.dk

Den danske altanvirksomhed har være hovedsponsor for Eventures projekter i snart to år.

Altan.dk blev tilknyttet Projekt Zambia, da stadion-projektet Northern Star Arena skulle føres ud i livet. Altan.dk tilbød at sponsorere hele opførslen på én betingelse: De ville selv spille åbningskampen på den nye arena mod et hold af elever fra projektets efterskole. Planen blev ført ud i livet i januar 2015, da 25 Altan.dk-medarbejdere rejste til Zambia og indviede stadion. Dette blev begyndelsen på et stærkt samarbejde mellem altanvirksomheden og foreningen Eventure.

I foråret 2015 blev Altan.dk hovedsponsor for Projekt Zambia og har siden da holdt hånden under projektet økonomisk. Derudover har Altan.dk flere gange doneret penge til konkrete indkøb og byggeprojekter – heriblandt båden til den mobile indskole, Living Library. Også medarbejderne hos Altan.dk har engageret sig i projektet, og udover besøget i forbindelse med åbningskampen støtter størstedelen af virksomhedens ansatte projektet med et fast beløb hver eneste måned.

  • Altan.dk
  • Altan.dk
  • Altan.dk

Efter besøget i Zambia valgte Altan.dk at ansatte Eventures stifter, Glenn Mott, i en stilling som CSR Manager. Dette gav Glenn mulighed for at investere 100% i Projekt Zambia med en hidtil uset sikkerhed i ryggen. Denne sikkerhed førte også til tankerne om et nyt udviklingsprojekt – i Nicaragua.

På Projekt Nicaragua, påbegyndt december 2016, er Altan.dk enestående hovedsponsor. Virksomheden har således været med i processen helt fra start, og ejeren, Peter Knudsen, har selv været med i Nicaragua for at udvælge det rette stykke land og underskrive de nødvendige papirer. Foruden købet af landstykket ved Lago de Apanas har Altan.dk forpligtet sig til at understøtte projektets drift de første tre år, herunder etablering af projektets infrastruktur, lønninger til lokale og meget andet.

Hør Peter Knudsen fortælle om samarbejdet med Eventure

Eventure har opbygget et stærkt og uundværligt netværk af partnere og sponsorer