Fem forunderlige uger

Tilbage til nyhedsoversigt
Eventure Zambia
Fem forunderlige uger
31/08/2015

Med jævne mellemrum deler vi de frivilliges dagbøger med jer her på siden. Denne gang fortæller Josephine om sine oplevelser hos os. Herunder kan I læse et lille udpluk af Josephines dagbog, og I kan læse hele hendes beretning her.

 

Jeg vågner hver morgen, når den stigende sol kaster sit spæde lys ind i Stone House. Væk er den kulsorte, stjerneklare nat, erstattet af det milde morgenlys, der vækker mig fra søvnen. Jeg ligger og gasser mig under soveposen, indtil gongongen slår kl. 6 og jeg ikke kan trække den længere. Jeg lister stille ned fra min øverste køje og udenfor. Mod øst er himlen farvet i alskens rosa og violette nuancer, solen stiger som en brændende ildkugle i en hot pink. Det er et storslået syn, den afrikanske sol på vej op over Tanganiyaka søens spejlblanke overflade. Groggy og med søvn i øjnene går jeg på beskidte fødder i udtrådte sandaler op igennem den anlagte sti for at gøre morgentoilette. Her er allerede lunt, til trods for at august er en af de koldeste måneder. Jeg er helt klar til endnu en dag i Eventure Village!

Flere nyheder fra Eventure