Forbedrede faciliteter

Tilbage til nyhedsoversigt
Eventure Zambia
Forbedrede faciliteter
18/12/2015

Igen i 2015 har der været gang i byggeriet i Zambia. Sponsoreret af Peter Knudsen fra altan.dk har vi i løbet af året udført to større byggeprojekter: Et nyt køkken og en havn. Begge dele er tiltag, der kommer til at gøre livet meget lettere for alle på stedet.

 

Sund og nærende kost

Hver dag bliver der i Eventure Village lavet mad til mere end 65 sultne elever, lokale ansatte og frivillige, og derfor er et velfungerende køkken alfa og omega. Med tilhørende grøntsagsrum, depot, nye komfurer og masseovne, samt en stor urtehave lige for døren sikrer de nye køkkenfaciliteter de ideelle arbejdsbetingelser for både køkkendamer og elever, så de kan have fokus på sund og nærende kost med velsmag og hygiejnen i top.

f.KitchenProces

f.KitchenFinal

 

Sikkert i land

Den nye havn gør på alle måder livet i Eventure Village lettere. Aflæsning efter indkøb, frivillige og elever med megen bagage osv. Nu behøver vi ikke længere aflæsse båden i bølger på strandbredden, og vi slipper for at tøjre båden for anker. I havnen ligger alle vores både sikkert – i læ for både vind, bølger og nysgerrige gæster. Og det tilhørende bådhus gør det nemt og hurtigt at låse motorer, brændstof osv. inde for natten.

New.Harbourproces

 

f.HarbourFinal

Flere nyheder fra Eventure