Heldagsseminar på CBS

Tilbage til nyhedsoversigt
Heldagsseminar på CBS
23/03/2016

Onsdag den 9. marts indtog Eventure sammen med hovedsponsor Altan.dk scenen i “Ovnhallen” på Copenhagen Business School i København.

Formålet var at afholde et heldagsseminar for 150 bachelorstuderende. Seminaret omhandlede nogle af de konkrete kommunikationsudfordringer, foreningen aktuelt står over for, og de studerende skulle både analysere problemstillinger og fremstille materiale til videre brug. Kravet var, at materialet skulle målrettes mod en række aktører i Danmark, som kunne være interesserede i at involvere sig aktivt i Eventures projekter på den ene eller anden måde, fx med sponsorater, know-how fra firmaer, praktikaftaler m.m.

Efter et indledende foredrag fra Eventure og Altan.dk blev de studerende inddelt i grupper, som intenst og med input fra vores delegation hver især udarbejdede en præsentation, der ved dagens afslutning blev præsenteret for dommerpanelet. Efterfølgende blev de tre bedste forslag ud af i alt 17 bud kåret, og vinderne modtog gavekort til Cafe Altanen – sponsoreret af Altan.dk.

Alt i alt var det et meget vellykket arrangement. Eventure gik derfra med en række forslag, som kan udmønte sig i konkrete nye samarbejdsaftaler på forskellige fronter. Det var dejligt at opleve gejsten blandt de unge studerende, og det var tydeligt, at flere af de tilstedeværende fandt stor interesse i Eventures projekter.

Flere nyheder fra Eventure