Bliv medlem/Bidrag

På denne side kan du læse om medlemskaber og de forskellige muligheder for at støtte Eventure økonomisk.

Eventure er godkendt af indsamlingsnævnet og skal hvert år have mindst 300 medlemmer og mindst 100 gavegivere. Vi sætter stor pris på alles bidrag, og alle donationer går direkte til vores projekter.

Din støtte er altså afgørende for kvaliteten af de tilbud, vi kan give børn og unge i Zambia og Nicaragua.

Medlemskab: alle, der besøger projekterne skal være medlem af foreningen inden afrejse. 

PayPal er til faste overførsler. Det gælder primært medlemskaber, som vi er meget afhængige af, men også faste månedlige donationer, hvis det er mere din stil. Vælg det ønskede beløb i dropdown-menuen, og klik dig videre til PayPal for at gennemføre betalingen. PayPal beskytter dine betalingsoplysninger med brancheførende systemer for sikkerhed og bedrageribeskyttelse. Når du bruger PayPal, deles dine betalingsoplysninger ikke med forhandleren. Når du har betalt, får du en kvittering via e-mail.

Du kan betale dit medlemskab og andre faste overførsler med PayPal.
MobilePay  Du kan bruge denne smarte betalingsform til en donation/gave (min. 200 kroner). Husk at oplyse formålet samt dit CPR-nummer som følgetekst, fx: “gave – 123456-7890”

Bankoverførsel til foreningens konto i Sydbank er forbeholdt betaling for specifikke ydelser, fx ophold og high school sponsorater eller større donationer fra erhvervspartnere.

MobilePay er primært til gaver og betalinger i Dk (Eventuredag etc.)

MobilePay nr. : 66031

Du kan selvfølgelig også yde et bidrag med en helt almindelig bankoverførsel.

Reg. 7120 Konto: 1154821