Kom i praktik

Kom i praktik i Nicaragua og få en oplevelse for livet

Kom i praktik
Praktikophold i inspirerende rammer

Hvis du ønsker et praktikophold lidt ud over det sædvanlige, er Eventure og Projekt Nicaragua din oplagte samarbejdspartner. Vi har flere års erfaring med at sammensætte inspirerende og udfordrende praktikforløb til studerende fra en række danske uddannelsesinstitutioner. Vi planlægger i samarbejde dit skema, så der både er tid til praktisk arbejde og opgaveskrivning.

Kom i praktik
Højt til loftet

Som praktikant med Eventure får du stor medbestemmelse i et kreativt miljø, hvor der er både er plads til at få den gode idé – og føre den ud i livet.  Dialogen med uddannelsesstedet varetages af foreningens administration i Danmark.

På projekt Nicaragua er der plads til – og brug for – alle uddannelser og fagligheder. Det drejer sig ikke kun om undervisning, men kan eksempelvis også dække landbrug, kommunikation, medier, håndværk etc. Det kan være feltstudier, indsamling af empiri, udviklingsprojekter, ernæringsanalyser m.m. Vi tager gerne en snak og giver sparring ift. mulighederne!

Kom i praktik
Sådan bor du

Med den smukke Lago Apanas som nærmeste nabo er forholdene på Eventure-plottet med garanti anderledes, end du er vant til. Du finder ikke mere frodigt og smukt naturområde. Eftermiddage og weekender kan bruges på vandreture i de flotteste bjerge, leg og spil på sportsbanen eller en tur på padelboard. Du kan også læse en bog i gyngestolene eller spille et spil i fællesbygningen. Du kommer til at bo tæt sammen med de øvrige praktikanter og frivillige, og I vil hurtigt lære hinanden at kende i disse nye, skønne naturomgivelser.

Kom i praktik
Oplev Nicaragua

Ønsker du at opleve endnu mere, mens du er af sted, rummer Nicaragua rig mulighed for dette: Det er nemt og billigt. Du kan svæve i den smukkeste natur. Du kan bestige eller kælke ned af vulkaner. Du kan surfe i stillehavet ved San Juan del Sur. Kulturen og maden i Granada er fantastisk og hvis du besøger den historiske universitetsby Leon, kan du dykke ned i Nicaraguas historie. Nicaragua er et sikkert sted at rejse og du vil møde utroligt venlige og imødekommende mennesker. Vi kan rådgive dig om Nicaraguas muligheder – både inden du tager af sted og på stedet.

Kom i praktik
Priser

Du være en del af projektet i mindst 8 uger – dvs 2 moduler*. Alle starter med en introuge, hvor de bliver præsenteret for projektet og lokalmiljøet, og derfor er der faste ankomststidspunkter. Du kan se ankomsttidspunkterne for 2022 her.

Prisen for 8 uger er 16.000 kr.

Ansøg nu