Børnehaven

Bliv helt tæt med børnene fra nabolandsbyen

Børnehaven
Din rolle

Eventure Care er en børnehave for de mindste børn fra nabolandsbyen Mbete. I Eventure Care vil børn i alderen 4-8 år hver dag bl.a. lære om personlig hygiejne og selv deltage i eksempelvis tøjvask. I børnehaven serveres sund og nærende kost, og i løbet af dagen motiveres og inspireres de små af danske frivillige gennem leg, læsning, sport og spil.
Som frivillig på Eventure Care indgår du i den daglige gang i børnehaven. Din hverdag bliver alsidig med både nogle praktiske opgaver og en masse leg og læring med børnene, og du vil med garanti knytte nogle helt særlige relationer til de lokale børn.

Børnehaven
Tidsperiode

Projekt Zambia er et sammenhængende projekt, og derfor smelter Eventure Care ind imellem sammen med efterskolen, Northern Star Academy. Som frivillig vil du have opgaver begge steder – men kan sagtens være primært i børnehaven. Eventure care følger skolens åbningstider, og der er ankomstdage for 2021 her og 2021 her.

 

Børnehaven
Dine muligheder

Eventure Care åbnede i september 2016, og siden da har været muligt at indgå i den daglige gang i børnehaven. Her vil du arbejde tæt sammen med andre danske frivillige og med de to tidligere elever fra vores efterskole, som nu er tilknyttet projektet i faste stillinger.