Rekrutteringen er i gang

Tilbage til nyhedsoversigt
Eventure Zambia
Rekrutteringen er i gang
27/10/2014

Elever, frivillige og turister fra Eventure Camp har netop afsluttet en 5 dages rekrutterings-tour i jagten på næste års elever til Northern Star Academy. Touren startede ud i Mpulungu, hvor vi fra taget af vores udsmykkede truck spredte god stemning og information om skolen og vores rekrutteringsmøde. Flyers blev delt ud, opslag blev hængt op, og Mpulungus forskellige boligområder blev vandret tynde, mens alle spredte det glade budskab.

Tirsdag gentog vi succesen sig i Mbala, og efter en onsdag med velfortjent afslapning var rekrutterings-crewet torsdag klar til informationsmøde og interviews med de potentielle elever i Mbala. De fremmødte gik igennem to interviews, og de dygtigste unge modtog en invitation til at komme og besøge skolen den 8. november.

Fredag var vi tilbage i Mpulungu, og status på touren blev, at 24 lovende potentielle elever blev inviteret til at besøge skolen i november. Hele crewet har gjort et fantastisk stykke arbejde, og vi ser frem til rekrutteringens anden runde, hvor vi vil finde endnu flere dygtige og motiverede elever til skoleåret 2015 på Northern Star Academy.

Se flere billeder på Facebook.

Flere nyheder fra Eventure