Eventure i en coronatid

Tilbage til nyhedsoversigt
Eventure i en coronatid
06/07/2020

Hvordan følger Eventure med, når verden ændrer sig?

Eventure er en lille organisation og dermed også mere fleksibel og hurtig til omstilling i en tid som i højere grad er præget af forandring end normalt.

Med en antagelse om mærkbar nedgang i dansk deltagelse på vores projekter er Eventures fokus i Zambia og Nicaragua indstillet på at styrke selvstændigheden og handlekraften i vores lokale teams.

Det betyder at vores elever på begge kontinenter skal indtage en rolle, hvor de anskues både som frivillige og elever på én og samme tid. De skal nemlig være medvirkende i udvælgelsen og tilrettelæggelsen af egen læring og målsætninger.

Vores teams på begge projekter savner danske frivillige, men de synes, at det er spændende med mere ansvar og de går til opgaven med den stor energi. Hvis forandringen lykkes, så vil vi blive endnu bedre til at skabe vi en videns-delende kultur, hvor alle brikker er i spil. Vi tror på at et projekt med så stærk en kultur er mere spændende og berigende at deltage i for fremtidens frivillige og vi glæder os helt vildt til den tid, hvor vi igen, vedvarende, kan blande den danske kultur med den zambiske og nicaraguanske…

Flere nyheder fra Eventure