Selection Day

Tilbage til nyhedsoversigt
Eventure Zambia
Selection Day
11/11/2014

Vi nærmer os hastigt afslutningen af første skoleår på Northern Star Academy – og det betyder, at vi skal have fundet eleverne til næste år. Efter en succesfuld rekrutterings-tour med hjælp fra frivillige, turister og elever inviterede vi potentielle elever til Selection Day 2014.

Selection Day blev afholdt i lørdags, hvor de forventningsfulde unge blev samlet op i Mbala og Mpulungu og sejlet til Eventure Village. Her blev de mødt af en række aktiviteter og opgaver, hvor de unge fik lov til at vise deres bedste sider frem, og samtidig fik de mulighed for at se skolens faciliteter. Dagen bød blandt andet på en forhindringsbane, hvor de to og to skulle føre hinanden igennem banen med bind for øjnene; et “spiderweb”, der skulle forceres i grupper; sentence puzzle; engelsktest; en refleksionsopgave og et oplæg, hvor vores nuværende elever fortalte om livet på skolen. Som afslutning på en begivenhedsrig dag lærte alle en fælles koreografi til Shakiras “Waka Waka”, som blev fremført til stor begejstring for alle.

Da de unge igen havde forladt Eventure Village, var det tid til at samle op og evaluere dagen. Og nu har vi sat navne på de 30 elever, som skal gå på skolen næste år. Vi glæder os allerede til at byde dem velkommen den 30. januar 2015!

Se flere billeder fra dagen på Facebook.

Flere nyheder fra Eventure